A disznótor nem erőszak. Tartja a mondás...
Azonban Székelyföldön nem telhet el úgy tél, hogy legalább egy disznóvágás ne jusson egy családra. Ez egy ünnepszerű esemény, melyen a család minden tagjának megvan a maga feladata.

Vegyen részt egy remek hangulatú és tartalmas hétvégén, garantáljuk, hogy a finom házias falatok, hurka, kolbász, véres-májas falatozása mellett a család apraja-nagyja jól fog szórakozni a zeteváraljai friss levegőn!

Disznótoros hétvége csomagajánlatunk:

- 2 éjszaka szállás félpanziós ellátással (mely tartalmazza a disznóvágós napon a pálinkázást, forralborozást, teázást, kávézást)
A félpanziós ellátás részét képező étkek főként a disznó feldolgozásából származnak: hurka, kolbász, sonka, véres-májas, tepertő, stb.
- disznóvágáson való részvétel: a kora reggeli órákban a bátrak és erősek részt vesznek a disznó megfogásában, hogy a mészáros tudja azt leszúrni. Ezután következik a disznó perzselése szalmával, tűzzel, majd pucolása és felboncolása - közben lehet falatozni a perzselt disznófülből, farokból és iszogatni a házi áfonya- és szilvapálinkát, meg forraltborozni, hogy ne fázzanak a munkálatok követése közben. A disznó szétszedése, majd feldolgozás, hurka-kolbász töltés a háziak feladata.
- szekerezés vagy lovasszánozás
- székely jacuzzi (parajdi sós vizes dézsa) és szauna használat
- kürtőskalácssütés
- külön igényelhető zenész esti mulatságra vagy folklór műsor népi zenészekkel és táncosokkal

A csomag ára: 65 euro/fő min. 25 személy esetén

Gyerekeknek kedvezményt biztosítunk!
A csoportszervező panziónk vendége!

További információkért érdeklődjenek bátran!
Tel: +40 743786628 / +40 744644926

Üdvözlettel,
Tamás-Szőke Orsolya és Szőke Domokos