Az élménydús programokat egy szakképzett csapat biztosítja a Fáradt Bakancs élménybázison, mely panziónktól 10 km-re, Ivóban található.

Minden korosztály számára a következő programokat kínálják:

Terepsegway
"Nem csak a húszéveseké a világ!" - Az élmény kortól független érzés!
Szolgáltatásainkat a 60 év felettiek 20%, a 70 év felettiek 50% kedvezménnyel vehetik igénybe. Azon kedves vendégeink, akik 80. életévüket is betöltötték, 100% kedvezményben részesülnek!
KIZÁRÓLAG EREDETI AMERIKAI TEREPSEGWAYEKKEL SZERVEZZÜK A TÚRÁINKAT!
Több nehézségi fokozattól függő segway túra közül lehet választani:
Ivói kis toboz túra (kezdőknek)
A hargitai törpék (haladóknak)
Vip túrák

Mountaincart

A montaincart egy új fejlesztésű, mókás eszköz, ami lehetővé teszi, hogy egész évben szánkózhassunk függetlenül attól, hogy épp van-e hó, vagy nincs. Az ergonómikus üléskialakítás lehetővé teszi, hogy mi csak a sebesség élvezetére koncentrálhassunk.

A kiváló minőségű egyedi tervezésű ultrabiztonságos és élvezetes eszköz új még Európában is. Max. terhelés: 120 kg (szülő+gyerek)! A kaland egy erdei úton történik, amely Erdély leghosszabb cartos pályája részben aszfaltozott részben kavicsozott. A pálya 10 km hosszúságaval és átlag 10%-os lejtésével, valamint 1000 m-es szintkülönbségével garantálja a felejthetetlen kalandott.

Big Air Bag

A BIG AIR BAG egy lélegzetelállító hatalmas légzsák, amibe akár 60 m magasból is lehet ugrani. A zsák 15 méter szélességével és hosszúságával, valamint 3 méteres magasságával várja extrém vendégeinket  a bázisunkon.

Áraink az ugrások számától, valamint a személyek számától függ (min 5 fő).

Tökéletes ajándék vagyunk szülinapokra vagy bármilyen színvonalas rendezvényre, hisz ki nem akarna repülni több másodpercen keresztül sérülésmentesen?

  

Via Ferrata – vasalt mászóösvény

A Madarasi Hargitán újonnan létrehozott Kecskevész vasalt mászóösvény a térség első ilyen jellegű létesítménye. Használata mindenki számára nyitott és ingyenes, azonban a felszerelés használata kötelező, a Via ferrata meghódításához teljes  felszerelést  (sisakot, beülőt, kantárt) biztosítunk vezetővel!

A kb. 60 méter magas Kecskevész sziklán két vasazott útvonalat használhatunk, mintegy 200 méteres távon, sodronyok és vas „lépcsők” segítik a feljutást a tetőre, ugyanakkor a két sziklát ún. vietnámi híd, azaz két kifeszített sodrony köti össze egymással. A vasalt ösvényen való feljutás nem igényel különösebb tudást vagy szakértelmet, ám a létesítők mindenképp azt ajánlják, hogy először tapasztalattal rendelkező vezetővel vágjunk neki.

A Kecskevész mászóösvény erős közepes nehézségű, azaz teljesen kezdők és haladók számára egyaránt nagy élményt nyújt. Mászásához minimális „előképzettség” szükséges, azaz, hogy a vállalkozó kedvű kirándulók tudják, hogyan kell használni a karabinereket, a beülő hevedert, épp ezért is mindenképp érdemes tapasztalt vezetőtől megtanulni ezeket.

A balesetek elkerülése végett a szabályokat mindenképpen be kell tartani, ám az útvonal teljesen biztonságos: kialakításakor kizárólag bevizsgált eszközök lettek felhasználva, a falat végig ellenőrizték, csak a teljesen stabil részekre helyeztek függesztést, az útvonal többszörösen túl van biztosítva.

Mindezek tükrében mindenki saját felelősségére vehet részt a kalandban!

 

 A programokra előzetes bejelentkezés szükséges a szervezőknél!

Árak és bejelentkezés itt:

http://faradtbakancs.ro/